Erfaren, utbildad och motiverad personal när du behöver den

MRC Stockholm

Vi vill vara lite bättre än våra konkurrenter

Det blir vi genom att värna om vår personal med samma omsorg som vi värnar om våra kunder. När våra medarbetare är motiverade och trygga i sin roll får du som kund en högre kvalitet på våra kostnadseffektiva tjänster.

Erfaren, utbildad och motiverad personal

MRC Stockholm är ett bemanningsföretag inom livsmedelsbranschen som har funnits sedan januari 2000. Vi erbjuder erfaren, utbildad och motiverad personal när du behöver den.

Vi är kända för att arbeta snabbt och noggrant, vi anpassar oss efter kundens behov och är flexibla. I akuta fall kan du ringa samma dag som ett behov uppstår i din butik, men det bästa är naturligtvis att vi har god framförhållning som gör det möjligt att ta fram den optimala lösningen för dina behov. Ett ömsesidigt ansvar ger bästa resultat.

Varuplock

Vår kärnverksamhet är ”Varuplock”, någonting vi har stor kunskap inom och har arbetat med i över 17 år. Det innebär att vi plockar upp varor snabbt och effektivt och ser till att det blir en säljande exponering i hyllan. Vi arbetar inom samtliga områden i butiken, allt från frukt och grönt till hygienartiklar, vi gör även beställningar.

Kassatjänst

All vår personal som jobbar i kassan har utbildats i butikens kassasystem och behärskar alla rutiner som finns där. De är noga med att alltid begära legitimation av personer som vill köpa tobak och alkohol och ser yngre ut. De känner till vilka lagar och regler som gäller.

Ombyggnation/nyetablering

Vi får fler och fler förfrågningar att göra ombyggnationer och inredning vid nyetableringar, eftersom våra kunder varit så nöjda med vår insats att de rekommenderat oss till andra. Här har vi nu ett team med strukturerade projektledare och kunnig byggpersonal som har stor erfarenhet från butiksinredning.

Vi växer

MRC Stockholm började med tre anställda och en blygsam omsättning för 17 år sedan, idag är vi 100 fast anställda. Vi växer för varje år och behöver hela tiden nyanställa duktiga medarbetare, bl a för att våra kunder gärna vill anställa våra medarbetare efter ett tag.

Vi utvecklas

Vi investerar i vår personal, bland annat genom kontinuerlig utbildning och kompetensutveckling. Alla vi med en ledande befattning har gått en utbildning som ska göra oss till bättre ledare och våra anställda får gå en kurs i teambuilding och effektivitet. Utöver det har vi en bra kommunikation med högt i tak.

Trygg anställning med goda villkor

Vi har samma kollektivavtal som många av butikerna vi servar, dvs Handels. Det betyder att våra anställda har lika goda villkor som de som är fast anställda i butiken, bl a OB-tillägg på kvällar och helger. Genom avtalet får även MRCs anställda sjukförsäkring och sparande till tjänstepension.

Bra affär för dig som kund till oss

Vår ambition är att bli de mest attraktiva på marknaden. Lite bättre än våra konkurrenter, så att du väljer oss och känner att det är en bra affär för dig!

 

PS. MRC står för ”merchandising” – någonting vi kan!

 

Personal-login Hemsida av: Webbyrå KA Stockholm