Erfaren, utbildad och motiverad personal när du behöver den

MRC Stockholm

Ledningsgruppen

Sälj Per Steveling, 49 år, grundare av MRC

Per började jobba med merchandising inom livsmedelsbranschen direkt efter skolan. Fram till 1999 var han anställd men kände att företaget han jobbade för kunde göra så mycket mer än vad de gjorde inom merchandising.

"Jag upplevde att de inte riktigt såg utvecklingsmöjligheterna och värdet av dessa tjänster fullt ut. Hur betydelsefulla de är för butikerna och vad de gör för kostnadseffektiviteten."

Därför startade Per MRC Stockholm i januari 2000. I början hade han bara en kund och några få anställda som plockade varor. 2003 började samarbetet med Ica Flygfyren och efter 2005 har verksamheten bara växt. Nya kunder, nya produkter, många anställda och med det, nya utmaningar.

"Det roligaste i mitt jobb är att få vara spindeln i nätet. Att skapa nya arbetstillfällen, inte minst för ungdomar, och vara en del av deras utveckling. Och kombinera det med att våra kunder får det de behöver och efterfrågar."

"Min vision är att vara butikernas förstahandsval i storstockholmsområdet inklusive Norrtälje, där vi har vår bas. Att vi blir ”lagom stora” för att kunna leverera samma höga kvalitet som vi gör idag."

Privat gillar Per att snickra på huset och renovera det som behöver renoveras. Under sommaren är det mest båtutflykter i norra skärgården som gäller och på vintern åker han gärna med hela familjen till de svenska fjällen.

per@mrcstockholm.se

0733-57 43 50

 

 

Andreas Fridh, 35 år, VD

Redan 2001 började Andreas på MRC som varuplockare. Han har med andra ord lång erfarenhet och vet hur det är att jobba på golvet (där han fortfarande hamnar ibland när det krisar).

"Min största utmaning är att få till pusslet varje dag. Att hitta rätt personal till rätt butik på kort tid. Ibland inom en timme... För att klara det krävs flexibel och jobbvillig personal. Det har vi idag inom MRC, i princip alla ställer upp när de behövs, ofta med kort varsel."

Redan 2002 befordrades Andreas till teamledare och tycker själv att han utvecklats mycket.

"Jag var lite av en ensamvarg innan, men nu har jag fått erfara vilken dynamik det finns i en sammansvetsad grupp och hur effektivt det blir, när kemin fungerar och man ställer upp för varandra."

Sedan 2010 är Andreas Driftchef med utökat ansvar.

"En bra ledare ska vara lyhörd och tydlig. Och i mitt fall extremt flexibel eftersom jag hela tiden måste hitta nya, snabba lösningar när kunden behöver det."

Andreas intressen är familjen, fotboll, jakt och fiske.

"Eftersom jag kan styra min tid på jobbet ser jag till att börja i ottan så att jag ofta kan gå hem under eftermiddagen och hämta mina barn på dagis. Familjen är viktig!"

andreas@mrcstockholm.se

Mobil 0733-57 43 52

 

Personal-login Hemsida av: Webbyrå KA Stockholm