Erfaren, utbildad och motiverad personal när du behöver den

MRC Stockholm

Kassatjänst

Öga mot öga med kunderna

Den som sitter i kassan bör vara sympatisk, noggrann, kunnig och snabb. Det är våra medarbetare som dessutom kan ställa upp med väldigt kort varsel.

”Kassatjänst” har funnits några år hos MRC Stockholm och vi är stolta över att kunna erbjuda utbildad och kompetent personal – när butiken behöver den. Vilket oftast är när någon blivit sjuk eller inte kommer till jobbet av någon anledning. Det innebär att butiken gör en bokning samma dag, kanske bara en timme innan passet börjar. Då gör vi allt för att rätt person ska vara på plats i tid.

De medarbetare som har kassatjänst är specifikt utvalda för att motsvara kraven. De har samtliga gått en utbildning och är noga med att på ett trevligt sätt, fråga efter legitimation när det gäller tobak, alkohol och receptfria läkemedel.

Våra kunder är mycket nöjda med vår kassatjänstpersonal, ibland så nöjda att de själva vill anställa dem. Det får de gärna göra, det är en ”komplimang” för oss och en bra chans för våra medarbetare att gå vidare i arbetslivet.

Personal-login Hemsida av: Webbyrå KA Stockholm