Erfaren, utbildad och motiverad personal när du behöver den

MRC Stockholm

Ombyggnation / Nyetablering

När verkligheten inte stämmer överens med kartan...

Ombyggnation och nyetablering är en uppskattad tjänst som MRC Stockholm erbjuder. Här har vi bland annat förmågan att hitta lösningar när planritningen inte riktigt stämmer överens med verkligheten.

När alla har tänkt till och skapat förutsättningarna för en ny butik eller förnyat utseende på en gammal butik, måste någon utföra det fysiska jobbet. Det gör vi.

Allt material är beställt och noga uträknat, vi ska bara följa planogrammet, montera och bygga hyllor, sätta prisetiketter på rätt ställe etc. Se till att butiken sakta men säkert växer fram och kan välkomna sina kunder.

Men, det är inte alltid planogrammet stämmer överens med det vi ser i butiken. Då gäller det att vara flexibel och hitta bra lösningar och ändå hålla tidsschemat.

Vi kan även initiera och bygga om en avdelning eller ibland bara en hylla, när vi med vår erfarenhet ser att exponeringen mot kund kan bli bättre.

All den här kunskapen har vi lärt oss genom åren. Någonting våra kunder uppskattar och gärna anlitar oss igen, eller rekommenderar oss till andra.

Personal-login Hemsida av: Webbyrå KA Stockholm