Erfaren, utbildad och motiverad personal när du behöver den

MRC Stockholm

Varuplock

Ett ständigt flöde av varor

Vi ser till att det alltid finns varor på hyllan, att de är bra exponerade med tidigast datum längst ut.

Egentligen är det ”bara” det som varuplock handlar om. Men för butiken är det livsviktigt att det fungerar. Finns inte varan på hyllan när kunden vill ha den, blir det ingen försäljning.

Vi kompletterar med vår kunskap och gör det kostnadseffektivt för handlaren. Det är viktigt att varorna blir exponerade så snabbt som möjligt efter leverans. Det skapar merförsäljning

Vi är snabba och ser till att rätt vara hamnar på rätt plats. Vi jobbar efter principen ”först in – först ut” så att de nya varorna står längst in.

Vi är noga med finishen – det sista vi gör är att ”fronta” så att alla varor står i framkant på hyllan. Det ska se snyggt ut och vara attraktivt för kunden. Här är det millimetrar som gäller.

Utöver ”plocket” kan vi beställa varor vid behov, göra manuella inventeringar och fylla matkassar. Med vår flexibla och kunniga personal kan vi hjälpa till på olika sätt.

Efter 12 år som ”varuplockare” har vi utvecklats mycket och skaffat oss en bred erfarenhet som kommer våra kunder tillgodo.

Personal-login Hemsida av: Webbyrå KA Stockholm